Spring naar bijdragen

Over deze club

Ben jij creatief? Schrijf je gedichten? Teken je graag? Of verlang je er misschien naar om weer creatief te zijn? Deze club is een plek om allerlei creaties te delen en te praten over creativiteit. Natuurlijk mag je ook gewoon even een kijkje nemen om inspiratie op te doen. Iedereen is van harte welkom op! :)
 1. Wat is nieuw in deze club
 2. Mana

  Gedichtjes en versjes

  '(on)veiligheid' Thuis is waar jij bent.Zeggen ze.Je klopt.Je rent.Maakt me buiten adem.Open m'n ogen.In werkelijkheid sta ik stil.Ik hoor je.Kan je tellen.Nauwelijks bijhouden.Maar voelen doe 'k je niet.Je zegt me dat ik leef.Laat anderen zien dat ik er ben.Sterk ben.Nog genoeg ben.Niet op kan geven.Je me niet op laat geven.Zou je moeten bedanken.In werkelijkheid smeek ik me te laten gaan.Ik wil niet sterk zijn.Rennen.Niet meer.Het is niet veilig, hierWaar?In m'n lijf.Ren naar buiten.Het niet veilig, hierWaar?In een wereld.Kruip onder m'n zachte deken.Het is niet veilig, hierWaar?
 3. Rebekka

  30 dagen tekenchallenge

  Intussen vanavond bezig geweest met het eerste stukje van mn bedankje voor mn therapeuten. Twijfel beetje of ik niet teveel doe.. maar 1. Het is denk ik helpend in het proces van afscheid nemen om echt iets te maken en 2. ... ik heb beide therapeuten echt lang gezien en gewoon echt een hele fijne band.. Ik wilde iig toch iets tekenen/schilderen als iets blijvends. In mijn slaapkamer hangt een heel mooi eigen werk waarvan ik had getwijfeld om het te geven, maar ik wil ‘m ook heel graag zelf houden.. omdat het beeld eig wel steun geeft. Dus nu ben ik maar een soort gelijk schilderij
 4. Rebekka

  Gedichtjes en versjes

  Mooi Anne! Hihi en je hebt ook een mooi handschrift 🧡
 5. Rebekka

  30 dagen tekenchallenge

  Omdat we onlangs al zijn spullen al hebben moeten opruimen, hij ligt nu op 24/7 zorg.. en eig ziet het ernaar uit dat ie echt niet meer lang heeft, dus wat heeft hij er dan nog aan? En waar moet het schilderij dan weer heen? + ik weet ook niet echt wat ik zou moeten schilderen..
 6. Anne H.

  Gedichtjes en versjes

  Ik ben héél benieuwd hoe jullie jezelf uiten. Voor mij is dat door het schrijven van gedichtjes/versjes. Dus hoera! De eerste in dit topic. Omdat het misschien spannend is om dit te delen, trap ik af met iets dat ik een tijdje geleden schreef. Liefs, Anne
 7. Anne H.

  30 dagen tekenchallenge

  Klinkt tof! Ik ben heel benieuwd! Wat betreft die wens van je broer: wat maakt dat je (nog) niet weet wat je ermee moet?
 8. Rebekka

  30 dagen tekenchallenge

  Ik heb de schilderijen gister afgemaakt en inmiddels aan mn zusje gegeven Op naar t volgende projectje 1. Afscheidscadeautjes voor therapeuten 2. Portrettekening.. miss wordt dat er wel een van mn neefje, heb ik van mn nichtje ook gedaan als pasgeboren baby 3. ... er ligt eig nog de wens van mn broer om een schilderij te maken op/bij een lied.. echter.. ja 😔😥 Weet gewoon nog steeds niet wat ik met die wens moet.
 9. Rebekka

  30 dagen tekenchallenge

  Gister nog wel @Linsey intussen aantal van de beesten (jungle) bijna klaar, twijfel wat over bepaalde kleuren. vandaag nog niet.. tis te warm om binnen te zitten (is hier buiten al 27 en binnen is het altijd minstens 5 graden warmer) en al mn schilder spullen naar buiten nemen is ook zn gedoe 🙈 Maar pak misschien zo even mn kleurboek erbij voor buiten Mooie tekening, werkt het ontspannend voor jou om zo van die ronde lijnen te tekenen? Ligt er ook nog een bepaald gevoel in of niet?
 10. Linsey

  30 dagen tekenchallenge

  Nieuwe jullie nog niet aan het creatieven geweest? stukje proces delen kan ook hèh
 11. Rebekka

  Leren tekenen voor beginners

  Wat wil je graag leren? Wat vind je leuk?
 12. Wie heeft er tips voor boeken om de basis van tekenen goed te leren?
 13. Happie

  30 dagen tekenchallenge

  Gister een ballerina getekent en vanochtend begonnen aan een vlinder. Ik heb ook tekenboeken gehaald bij de bibliotheek
 14. Linsey

  30 dagen tekenchallenge

  Lukte mij ook niet @Happie. Alleen toen ik klikte op bestanden kiezen, als je een bericht opstelt. En vervolgens een foto maakt ervan. Een foto uit mijn galerie toevoegen lukte niet.
 15. Happie

  30 dagen tekenchallenge

  Het lukt mij niet om bijlagen toe te voegen om de een of andere reden. Foto's zijn allemaal te groot van formaat. Maar gister lekker zitten doodlen.
 16. incrementum

  30 dagen tekenchallenge

  Ziet er leuk uit! @Linsey
 17. Rebekka

  30 dagen tekenchallenge

  Vanwege dat op de schilderijen oa de naam van de baby staat, kan ik het niet delen... helaas.. maar gister dacht ik dat de kleuren niet zo goed match-te en niet leuk zouden uitkomen. Maar nu een gedeelte op de doeken staat, vind ik het eigenlijk toch wel leuk 🙈 diverse vintage/mintgroene tinten met wit en grijs
 18. Linsey

  30 dagen tekenchallenge

  Ja, inderdaad heel fijn om vrij of 'los' te werken, en met kleurtjes! Leuk @Rebekka als je ook mee doet wanneer het lukt.
 19. HeleneK

  30 dagen tekenchallenge

  @Linsey, ik hou van van die vrije vormen en kleuren! Heel leuk :). Heerlijk toch, om zo 'los' te gaan?
 20. Happie

  30 dagen tekenchallenge

  @Rebekka Wat leuk dat je mee wilt doen! Doe wat haalbaar voor je is Wat fijn dat je weer kort kunt tekenen! @Linsey Ik vind hem erg leuk en word vrolijk van je kleurtjes! Hoe was het om te doen?
 21. Rebekka

  30 dagen tekenchallenge

  Ik wil wel mee doen alleen wordt het niet elke dag 1 tekening maar wel elke dag aan iets creatiefs werken. Voor nu sinds zondag elke dag even bezig voor mn zusje (babykamer), ben ik nog wel even zoet mee. Daarnaast therapie opdracht gemaakt (ma/di/wo), wil nog bedankjes voor mn therapeuten in elkaar flansen en binnenkort weer eens een zwart/wit portret tekenen. Dat deed ik het liefste maar door mn arm ging dat niet meer, kan sinds kort weer korte tijd (10min) pijnloos tekenen dus dat wil ik heel graag weer gaan doen
 22. Linsey

  30 dagen tekenchallenge

  Geen grote kunstwerken, maar ik 'moet' het klein houden
 23. Happie

  30 dagen tekenchallenge

  Het gaat mij ook niet lukken elke dag wat te plaatsen hoor! Maar alle beetjes helpen en ik ben erg nieuwsgierig hoe het jullie afgaat Het gaat om vooral om het tekenen weer voor de lol te doen!
 24. Linsey

  30 dagen tekenchallenge

  Ik doe ook mee @Happie en @HeleneK
 25. HeleneK

  30 dagen tekenchallenge

  Hey @Happie, ja dat lijkt me ook zeker leuk!! Ik doe mee!! Het gaat me alleen niet lukken om elke dag iets te plaatsen, maar ik zal wel het een en ander erop zetten :).
 26.  
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.