Spring naar bijdragen

Onze selectie

Beste bijdragen van de gemeenschap, door ons geselecteerd.

Human Concern op Dag van Herstel!
Lieve forumleden, 
 
Morgen, zaterdag 18 september, vieren wij op de Dag van Herstel dat herstellen van een eetstoornis (of alcohol- en drugsverslaving) mogelijk is! Ik ben samen met drie andere enthousiaste collega's van Human Concern aanwezig om samen met alle bezoekers herstel te vieren en informatie uit te wisselen over de weg naar herstel van een eetstoornis. 
 
Wellicht zijn sommigen van jullie er ook bij morgen in Den Bosch, dus loop zeker ook even langs onze stand!
 
Liefs en alvast een fijn weekend voor iedereen!
 
Meer informatie over Dag van Herstel: dagvanherstel.nl 
 • 1 reactie

Ervaringsverhaal: Mijn grootste steun en vijand
Middels haar kwetsbare en open verhaal deelt één van onze forumleden haar ervaring met haar eetstoornis. Ze is het gevecht aangegaan om haar eetstoornis achter zich te laten en wilt met haar eigen ervaring ook anderen motiveren dit te doen. Lees haar prachtige verhaal hieronder, heel veel dank voor het delen!
 
Door: Anoniem
 
Mijn grootste steun en vijand
 
Waarom was je daar ineens? Ik dacht dat je me kwam helpen. Mij beter wilde laten voelen. Ergens goed in kunnen laten zijn. Laten zien dat óók ik iets kon, dat ook ik mooi kon zijn. Dat mensen mij nu wel zagen staan.

Lees het gehele verhaal via: https://www.ikookvanmij.nl/topic/10289-ervaringsverhaal-mijn-grootste-steun-en-vijand/
 
  • Thanks
 • 3 reacties

Blog: Terugblik op mijn zomers met een eetstoornis
De zomer en een eetstoornis gaan vaak lastig samen. De dagen op het strand, zomerse kleding en gezellige barbecues met vrienden zorgen voor veel stress. Onze Ervaringsprofessional in Nijmegen Loïs Goris kan dit als geen ander begrijpen. Vanaf haar veertiende kampte ze met een combinatie van anorexia en boulimia, waardoor de zomer altijd weer een grote uitdaging voor haar was. Inmiddels is ze hersteld en kan ze volop genieten van de zomer. In onderstaand blog blikt ze terug op de tijd dat haar zomers in het teken stonden van het streven naar het ‘perfecte beeld’ en wat je eraan kan doen om dit gevoel niet te laten overheersen.
 
Lees hier de blog van Loïs: https://humanconcern.nl/blog/terugblik-op-mijn-zomers-met-een-eetstoornis/ 
 • 4 reacties

Blog: hoe vertel je iemand over je eetstoornis?
Een eetstoornis hebben is al lastig genoeg. Zeker als je het geheim probeert te houden voor je omgeving. Misschien schaam je je ervoor, of weet je niet hoe je het moet brengen. Of misschien is je omgeving wel op de hoogte, maar merk je dat je het lastig vindt te blijven communiceren hierover. Begrijpelijk!
 
Ook oud-cliënt van Human Concern Daphne had hier moeite mee toen zij nog een eetstoornis had. Om anderen te helpen, heeft ze een blog met tips geschreven hoe je je naasten kan vertellen over jouw eetstoornis en hoe je het gesprek op gang houdt. 
 
Je leest haar blog via de volgende link: https://humanconcern.nl/blog/blog-oud-client-daphne-hoe-vertel-je-iemand-over-je-eetstoornis/
 
Heb jij nog tips hoe je dit kan aanpakken of wil je je eigen ervaring hierover delen? Laat het hieronder weten om op deze manier weer andere iovm'ers te inspireren!
 
Liefs, 
 
Saskia van Human Concern
 • 7 reacties

Upgrade forum
Lieve Ik ook van mij'ers, 
 
Wellicht is het jullie al opgevallen, er is vandaag een upgrade uitgevoerd op het forum. Ook ons forum moet af en toe met de tijd meegaan, en daar horen ook wat kleine uiterlijke aanpassingen bij.
 
Wij hebben een tijd te maken gehad met technische problemen op de achterkant van het forum. Dit was niet voor jullie zichtbaar en had hier verder ook geen invloed op gelukkig. Het probleem is vandaag verholpen, waar ook het aanpassen van de oudere versie van het forum bij hoorde. Deze upgrade moest ik direct uitvoeren, hierdoor is het helaas niet gelukt een update te geven hierover. De site lag er vanmiddag even een half uurtje uit, wellicht heb je dit gemerkt met inloggen. Mijn excuses als dit voor verwarring heeft gezorgd, dat is niet mijn bedoeling geweest. 
 
Liefs, 
Saskia 
  • Like
 • 2 reacties

Algemene webinar Human Concern
Lieve Ik ook van mij'ers, 
 
Een aantal van jullie zullen misschien al in behandeling zijn voor een eetstoornis en met vallen en opstaan hun weg naar herstel bewandelen. Misschien ben jij nog zoekende naar een juiste behandeling of vind je het nog spannend deze stap naar herstel te zetten. Begrijpelijk, want spannend is het zeker! Toch hopen wij vanuit Human Concern zoveel mogelijk mensen met een eetstoornis te helpen in hun weg naar herstel. Want ja, óók jij kan herstellen van een eetstoornis! 
 
Om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Human Concern, geeft onze Ervaringsdeskundige @Asli Hoek daarom op dinsdag 30 maart een webinar over de behandelmogelijkheden van Human Concern. Van 16.00 uur tot 17.00 uur zal zij alles vertellen over onze visie, het werken met Ervaringsprofessionals en de behandelmethodes en geeft ze graag antwoord op al je vragen. Wil je hier graag bij aanwezig zijn? Meld je dan aan via deze pagina! 
 
Hopelijk tot dan 🤗
 
Liefs, 
Saskia en Asli van Human Concern
  • Like
 • 0 reacties

Blog: hulp vragen en patronen doorbreken
In het tweede leerjaar van de middelbare school had ik de meest prettige mentor ooit. Hij was vriendelijk, vrolijk, ietwat druk, maar ook een prettig persoon om eventueel je verhaal bij kwijt te kunnen.

Iedere dinsdagmiddag liep ik door de biologievleugel om naar huis te gaan. En iedere dinsdagmiddag twijfelde ik om even het biologielokaal van mijn mentor in te lopen, om te vragen of hij misschien even tijd voor mij had. Ik wist dat het niet goed met mij ging en wilde ondertussen wel iets aan mijn situatie veranderen. Iedere keer liep ik langs, maar durfde ik er niet in.

Ondertussen was er ook een balletje gaan rollen bij de huisarts. Niet veel later werd ik doorverwezen naar de GGZ en kreeg ik de diagnose eetstoornis NAO, oftewel: Niet Anders Omschreven. Mijn huisarts gaf aan het een goed idee te vinden om mijn mentor in te lichten over deze diagnose, ondanks dat het schooljaar nog maar twee maanden zou duren.

Daar hakte ik de knoop door: ik vroeg mijn mentor of hij even de tijd had om te praten. We liepen naar het biologielokaal en bleven staan, terwijl mijn vriendinnen nieuwsgierig door het raam keken. Mijn mentor wuifde ze weg. Toen vertelde ik dat ik gediagnosticeerd was met een eetstoornis. Dat ik al minstens twee maanden van plan was om langs te komen, durfde ik er niet bij te vertellen. Ons gesprek was voor mij de eerste echte grote stap op het gebied van hulp vragen en patronen doorbreken.

Hierna gaf ik mijn mentor vaak briefjes op het moment dat ik echt niet meer wist wat ik moest doen en een luisterend oor of hulp nodig had. Voor hem was dit prima. Hij vond dat ik mooi kon schrijven en zei weleens als een soort grapje dat ik een boek moest schrijven. Dat boek is er gekomen. Ik zeg niet dat jullie ook een heel boek op de plank moeten brengen om zo patronen te doorbreken, maar mij heeft het enorm geholpen om gedachtes terug te lezen. Ik kon er dan beter op reflecteren en kon beter inzien of mijn gedachtes wel reëel waren.

Voor mijn zijn drie punten essentieel voor het doorbreken van patronen en die tegelijkertijd alles te maken hebben met hulp vragen:
* • Een prettig gesprekspersoon waar ik mij veilig bij voel
* • Motivatie om hulp te willen vragen of patronen te willen doorbreken
* • Het op een rijtje krijgen van gedachtes

Met motivatie bedoel ik niet meteen dat ik sta te springen om ermee te beginnen, maar wel dat ik toe ben aan verandering. Als ik nu om hulp wil vragen, sta ik nog steeds met knikkende knieën, zwetende handen en een brok in mijn keel te stuntelen. Ik heb geleerd dat het perfecte moment om patronen te doorbreken of iemand aan zijn jas te trekken niet bestaat. Het is voor de meesten heel spannend om hier stappen in te zetten, maar stukje bij beetje zal je dit verder helpen naar de top: naar een fijner leven waarin het oké is om iemand soms om hulp te vragen.

Liefs,

Maartje1
  • Like
 • 0 reacties

Fijne feestdagen!
Lieve Ikookvanmij'ers, 
 
Wij willen jullie namens het Ikookvanmij-team hele fijne feestdagen wensen! Helaas zullen deze dagen dit jaar anders dan anders zijn door corona en kun je misschien niet alle dierbaren om je heen hebben zoals je graag had gewild. Misschien kijk je enorm op tegen komende dagen, wetende dat de eetstoornis harder aan je zal trekken. Dat is oké! Wees sterk en neem iemand in je omgeving in vertrouwen op de moment dat je het wat lastiger vindt. Of zoek steun hier op het forum!
 
Desondanks hopen wij dat je alsnog kan genieten van het samenzijn met je familie en vrienden en nogmaals: hele fijne feestdagen! 🌲❤️
 
Liefs, 
 
Het Ikookvanmij-Team
  • Like
 • 0 reacties

Chatsessie donderdag 30 juli
Lieve allemaal, 
 
Komende donderdag 30 juli organiseren wij van 16.00 - 17.00 een chatsessie op het forum!
 
Heb jij een vraag over je eetstoornis, de weg naar herstel of wil je gewoon graag even met anderen hierover praten? Voel je welkom je aan te sluiten bij onze chatsessie, waarbij onze Ervaringswerker van Human Concern Asli Hoek en Ervaringsdeskundigen Leonie en Anne aanwezig zijn. Zij kunnen al je vragen beantwoorden en je advies geven. 
 
Hopelijk zien we je donderdag! 
 
Liefs, 
 
Saskia 
  • Like
 • 2 reacties

Overzicht webinars coronaserie
Lieve allemaal, 
 
Het coronavirus heeft inmiddels al bijna een maand ons land in de greep. Een heftige periode, die voor mensen met (mogelijk) een eetstoornis misschien nog wel éxtra lastig is. Human Concern wil iedereen zo goed mogelijk helpen en aanvullende informatie verstrekken voor degene die hier behoefte aan hebben. Dit doen wij door middel van het geven van webinars. Dit zijn online chatsessies die in het teken staan van een bepaald thema omtrent corona en een eetstoornis. Een Ervaringsprofessional of Ervaringswerker van Human Concern geeft je graag advies en geeft antwoord op al je vragen!
 
Dus loop jij ten tijde van het coronavirus ergens tegenaan? Heb je misschien nu meer last van bewegingsdrang, neemt de innerlijke criticus de overhand of vind je de omgang met voeding nu een extra grote uitdaging door de omstandigheden? Doe mee met één van onze webinars die je hopelijk wat meer houvast bieden in deze moeilijke tijd. 
 
De eerstvolgende webinar is morgen, donderdag 9 april, waarbij onze Ervaringsprofessional en trainer van de Academy Hanneke van der Veeken van 16.00 tot 17.00 uur het thema Bewegingsdrang bespreekt.
 
Ga voor een overzicht van alle webinars naar onze website: https://humanconcern.nl/webinar-aanmelding/
 
We hopen jullie bij één van deze webinars te zien!
 
Liefs, Saskia
 
 
  • Like
 • 23 reacties

Chat Coronavirus en een eetstoornis
Lieve allemaal!
 
Velen van jullie zitten gedwongen thuis door het verspreidende coronavirus. Dit is geen pretje, laat staan als je ook nog moet omgaan met een eetstoornis. Wij beseffen ons dat deze periode extra lastig voor jullie kan zijn en dat jullie wellicht veel vragen hebben of advies kunnen gebruiken.
 
Om jullie zo goed mogelijk te helpen en steun te bieden, organiseren wij daarom a.s. vrijdag 27 maart van 16.00-17.00 een chat op het forum. Dus heb jij een vraag over het hebben van een eetstoornis ten tijde van het coronavirus of je wil gewoon graag met anderen hierover praten? Voel je welkom je aan te sluiten bij onze chat. Hierbij is Denise aanwezig, zij is Ervaringsprofessional van Human Concern, en Leonie en Ilse, die beiden als Ervaringsdeskundigen op het forum actief zijn. Zij kunnen al je vragen beantwoorden en advies geven!
 
Hopelijk tot vrijdag!
 
Liefs, Saskia
 
 
  • Like
 • 5 reacties

Lieve allemaal, 
 
Wij beseffen ons dat de omstandigheden door het Coronavirus voor mensen met een eetstoornis misschien wel extra zwaar zijn. Door weken thuis te zitten kan je je nodige structuur kwijtraken of kom je voor nieuwe uitdagingen te staan. Hoe ga je hier mee om?
 
Met onze speciale webinar 'Coronavirus en een eetstoornis' helpen wij je graag met al je vragen. Tijdens deze interactieve chatsessie morgen - donderdag 19 maart- zal onze Ervaringswerker Asli Hoek van 15.30 tot 16.30 uur tips geven hoe je het beste om kan gaan met deze situatie en heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen! Ga naar de link hieronder voor meer informatie:
 
https://humanconcern.nl/nieuws/speciale-webinar-coronavirus-en-een-eetstoornis/ 
 
  • Like
 • 4 reacties

Vanavond: Zembla - Gegijzeld door anorexia
Lieve allemaal, 
 
Vanavond, 16 oktober om 20.25 op NPO2 (BNN/VARA) komt er een aflevering van Zembla op tv met als thema 'gegijzeld door anorexia'. Deze aflevering kan schokkende beelden bevatten, en kan dus veel impact hebben, en in het bijzonder op mensen met een eetstoornis en hun naasten. Als jij denkt dat deze aflevering niet geschikt is om te kijken, luister naar je gevoel en kijk de aflevering niet. Vertrouw erop dat je zelf het beste weet of de aflevering mogelijk te heftig voor je is. 
 
Ben je toch heel benieuwd en kies je ervoor de documentaire te kijken? En wil jij napraten over deze aflevering? 😊Binnen dit topic bieden wij vanuit Human Concern een luisterend oor. Heb je vragen, twijfels over je of je hulp moet/wil zoeken of wil je graag even napraten? 😘Reageer in dit topic! 
 
Mocht je de stap naar hulp willen zetten maar heb je twijfels of andere vragen? Dan is het mogelijk om je aan te melden voor onze webinar morgenavond (17 oktober), waar je al je vragen kunt stellen. Of kom vrijblijvend naar onze informatieavond in Nijmegen op 24 oktober. 
 
Liefs,
Inge
  • Like
 • 15 reacties

Wil je weten wat een behandeling bij Human Concern inhoudt?
Hoi allemaal, 
 
 
Zou je graag bij Human Concern in behandeling willen, maar heb je nog vragen, twijfels en/of ben je misschien ergens onzeker over? Ben je benieuwd naar al onze behandelmogelijkheden, onze unieke visie en de toegevoegde waarde van onze Ervaringsprofessionals®? Wil je de sfeer van Human Concern proeven en beter kunnen voelen of onze behandeling bij jou past?
 
18 september geeft onze Ervaringsprofessional® Irene Groters een webinar over alle behandelmogelijkheden bij Human Concern. Zij vertelt onder andere over onze ambulante behandeling en onze kort-klinische boost-behandeling Be-LeeF! in Portugal. Ook kun je jouw vragen via de chat stellen en hier zul je direct antwoord op krijgen. 
 
Alle informatie in het kort
Wanneer: 18 september van 16.00 uur tot 17.00 uur.
Waar: als je je hebt aangemeld ontvang je op de dag van de webinar een mail met daarin een link waarmee je kan deelnemen.
 
Ik wil me aanmelden voor de webinar
 
Liefs van Helene 
 
 
  • Like
 • 0 reacties

LIVE chat met Diëtist Joke op Instagram!
Hey allemaal,
 
Voor iedereen die Instagram heeft: vanmiddag ga ik samen met Joke, diëtist bij Human Concern LIVE om al jullie vragen over eten, drinken, lichaam, uiterlijk etc. te beantwoorden. Ook als inhaker op het thema 'Hoe overleef ik de zomer met een eetstoornis?' Dus heb je een vraag of wil je over een bepaald onderwerp of thema graag meer weten? Om 16.15 uur zitten we klaar om met jullie in gesprek te gaan. Mis het niet!
 
Liefs van Helene 
 
 
 • 0 reacties

Human Concern opent locatie in Nijmegen!
Lieve forumgebruikers, 
 
Ik ben trots dat ik vanuit Human Concern kan vertellen dat wij een zesde locatie in Nederland gaan openen! 😃
 
4 november 2019 opent ons nieuwe behandelcentrum voor eetstoornissen in het hart van Nijmegen. De afgelopen jaren hebben wij een enorme groei doorgemaakt. Waar Human Concern in 2003 werd opgericht door Carmen Netten, vanuit de wens om ervaringsprofessie breder uit te dragen en een tegengeluid te geven aan het enkel behandelen van de symptomen van een eetstoornis, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot hét behandelcentrum voor eetstoornissen waar de problematiek achter de eetstoornis wordt aangepakt in de behandeling én wordt gewerkt aan het verstoorde eetgedrag (symptomen), waarbij Ervaringsprofessionals® een belangrijke rol spelen. Met het openen van deze nieuwe behandellocatie kunnen wij nog meer mensen met alle verschillende eetstoornissen zoals anorexia, boulimia, NAO en BED (Binge Eating Disorder) in Nederland behandelen en hopen wij de lange wachttijden voor mensen met eetstoornissen in de GGZ weer een stukje terug te kunnen dringen. 
 
Het is al mogelijk om je aan te melden voor een behandeling in Nijmegen, we doen ons best om intakes al eerder dan november in te plannen. Bekijk het nieuwsbericht op onze website: https://www.humanconcern.nl/nieuws/human-concern-opent-locatie-in-nijmegen 
 
Liefs, 
Inge
  • Like
 • 1 reactie

Nieuwe Ervaringsdeskundigen gezocht!
Hey allemaal,
 
We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers die graag Ervaringsdeskundige op het forum willen worden. 
Ben jij minimaal één jaar hersteld van een eetstoornis en zou jij minimaal twee uur per week op vrijwillige basis je willen inzetten voor deze prachtige online ontmoetingsplek? Stuur dan een korte motivatie en wat achtergrond informatie over jezelf naar: communicatie@humanconcern.nl.
 
Heb je nog vragen? Stel ze gerust onder dit topic item in een reactie of stuur mij een berichtje. 
 
Liefs van Helene 
 
 
  • Like
 • 9 reacties

Herstel is mogelijk en dat mag gevierd worden!
Hey allemaal,
 
Herstel is mogelijk en dat mag gevierd worden! Ook dit jaar is Human Concern daarom aanwezig tijdens de Dag van Herstel georganiseerd door LEF Magazine op 14 september in Den Bosch. Het belooft een dag te worden vol inspiratie, hoop en (h)erkenning voor en door mensen die hersteld zijn of nog herstellende zijn. Iedereen is welkom, ook voor wie herstel misschien nog ver weg lijkt. 
 
Bij Human Concern worden cliënten behandeld door Ervaringsprofessionals®, dit zijn therapeuten die zelf zijn hersteld van een eetstoornis of een vergelijkbare moeilijke levenservaring hebben doorgewerkt, zij zijn het bewijs dat duurzaam herstellen van een eetstoornis mogelijk is! Deze dag zullen wij via onze stand onze visie op herstel en eetstoornissen delen. Daarnaast zullen er verschillende sprekers, stands en workshops zijn en verbondenheid, gezelligheid en feest staan centraal. 
 
Wij hebben er super veel zin in! Ben jij er ook bij? Koop je kaartje hier. 
 
Liefs van Helene 
 
 
 • 5 reacties

Uit je hoofd in je hart - ZomerBiodanza bij Human Concern
Heb je last van stress en spanning en wil je meer met jezelf, je lichaam en gevoel in contact komen? Ook deze zomer organiseren wij Biodanza, waarbij we onze emoties uiten door middel van dansen in groepsverband. Biodanza is gratis voor alle cliënten en oud-cliënten van Human Concern.
 
We dansen in een groep en bewegen vrij. Je hoeft dus niet allerlei danspasjes aan te leren. Bij Biodanza gaat het om leren genieten van ieder moment, in het hier en nu. Trek kleren aan waarin jij je fijn voelt. De Biodanza wordt gegeven door Human Concern medewerkers en Biodanzadocenten Nina Dijksterhuis en Dorien Das.
 
Ervaring van een cliënt
 
"Ik vond Biodanza ontzettend fijn. Ik was er pas de laatste sessie bij, en vind het achteraf echt ontzettend jammer dat ik niet al eerder gekomen ben. Het was heerlijk om even uit mijn hoofd, in mijn lijf te komen. Vanuit mijn hart te bewegen, zonder na te denken. Ik was van tevoren best zenuwachtig en twijfelde of ik wel moest gaan omdat ik het zo eng vond, maar zodra ik binnenkwam en we begonnen met bewegen verdween dat als sneeuw voor de zon, en betrapte ik mezelf erop dat ik constant een grote lach op mijn gezicht had, en op het einde zelfs een beetje emotioneel werd. En vooral; dat mijn hoofd even een uurtje uitgeschakeld was. Genieten!"
Data en locaties
We organiseren Biodanza in totaal vijf keer op onze locaties Amsterdam en Bilthoven. De dansmiddagen beginnen om 16.15 uur en zijn om 17.30 uur afgelopen.

Locatie Amsterdam: donderdag 18 juli, donderdag 25 juli en dinsdag 30 juli.
Locatie Bilthoven: maandag 5 augustus, dinsdag 13 augustus.
Inschrijven
Je kan je inschrijven door een e-mail te sturen naar Nina: n.dijksterhuis@humanconcern.nl. Maar dit hoeft niet, voel je vrij om spontaan te komen.
Wil je nog wat weten? Bel ons gerust. Je kunt Nina bereiken op 06-50909130 en Dorien op 06-30032281.
 • 0 reacties

Nieuw op het forum: clubs
Hey allemaal, 
 
Er is een nieuw onderdeel op het forum toegevoegd, namelijk: clubs!
Het is vanaf nu mogelijk om clubs over bepaalde thema's of groepen aan te maken. In deze clubs kan je vervolgens discussies starten die betrekking hebben op het thema van de club. Een club is een super breed begrip, ik heb vandaag alvast een 'voorbeeld club' aangemaakt, genaamd 'zomerstress', maar je zou ook kunnen denken aan clubs voor specifieke groepen mensen of hobby's etc. 
 
Marco heeft een handleiding gemaakt waarin je in een paar simpele stappen kan zien hoe je zelf een club aanmaakt. Deze handleiding vind je hier: 
 
Als je nog vragen hebt, opmerkingen, tips etc. stuur me gerust een berichtje of plaats een reactie op dit bericht. 
 
Liefs van Helene 
 
 
  • Like
 • 6 reacties

Accepteren, Loslaten & LEVEN: Het Ervaringsverhaal van Ruby
Hoi allemaal,
 
Een tijdje geleden ben ik bij Ruby langs geweest, zij is een oud-cliënt van Human Concern en is hersteld van anorexia.
Ruby deelde haar verhaal, inclusief hele moeilijke gebeurtenissen en gevoelens, met mij.
Ik heb van haar verhaal een Ervaringsverhaal mogen schrijven die je vanaf nu kan lezen op onze website. 
 
Ik hoop dat het verhaal van Ruby jullie hoop en kracht geeft. Hoe moeilijk het soms allemaal ook is of aanvoelt: aan het einde van de tunnel is licht. Herstel is mogelijk!
 
Liefs van Helene 
 
  • Like
 • 4 reacties

Loop met ons mee met de NAE Socialwalk!
Lieve allemaal,
 
2 juni is het World Eating Disorder Action Day (WEDAD), met dit jaar als thema: 'Eating disorders can't afford to wait'. De WEDAD commissie Nederland organiseert daarom de NAE Socialwalk. #stapsamenvooruit: vanuit Human Concern lopen wij mee, samen met een grote groep van onder andere herstelde en herstellende mensen, naastbetrokkenen, behandelaren en overige geïnteresseerden. 
 
De wandeling vindt plaats in Park Sonsbeek te Arnhem. In totaal lopen we 3.333 meter, wat ongeveer een uur wandelen is. Voor mindervaliden is er een rolstoel route. Onderweg zijn er plekjes waar je even kan rusten, er is een markt en er zijn toiletten aanwezig. Het startsein is om 11.00 uur, na afloop is er om 12.30 uur een gezamenlijke afsluiting. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd. 
 
Samen zijn we sterker dan de eetstoornis! Loop jij met ons mee? Wij verloten aanmeldingsbewijzen. Wil je kans maken op een aanmeldingsbewijs? Stuur een mailtje naar: communicatie@humanconcern.nl en vertel daarin waarom jij graag meeloopt.
 
Ik hoop je te zien aankomende 2 juni!
 
Heel veel liefs van Helene 
 
 • 8 reacties

Nieuwe ervaringsdeskundige Anne stelt zich voor!
Hoi allemaal,
 
Misschien hebben jullie haar al wel voorbij zien komen: Anne. Anne gaat het team van ervaringsdeskundigen op het forum versterken. Graag stelt zij zich aan jullie voor:
 
 
 
Wij zijn erg blij met haar komst en wensen haar heel veel succes! Heb je vragen aan Anne? Voel je vrij ze te stellen. 
 
Liefs van Helene 
 
 
  • Like
 • 3 reacties

Win 'Emma Wil Leven' het boek
Lieve allemaal,
 
We hebben een leuke actie: we mogen ‘Emma Wil Leven’ het boek verloten! Wil jij kans maken op dit boek? Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag dit boek wil lezen.
 
Liefs van Helene
 
 
  • Like
 • 13 reacties

Win kaarten voor 'Emma Wil Leven'
Hoi allemaal,
 
Voor de voorstelling van 'Emma Wil Leven' op zondag 10 februari in Den Haag mogen wij kaarten weggeven! De ontvangst is vanaf 14.30 uur in Theater De Nieuwe Regentes. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Stuur mij dan even een persoonlijk berichtje met daarin je voor- en achternaam en met hoeveel personen je de voorstelling wil bezoeken. 
 
Na afloop van de voorstelling kan je een bijeenkomst bij wonen waar een Ervaringsprofessional vertelt over haar ervaring met herstel, de visie en behandelmogelijkheden bij Human Concern.
 
Liefs van Helene 
 
 • 4 reacties

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.