Spring naar bijdragen
AnnaP

Open avond Human Concern vestigingen

Aanbevolen berichten

AnnaP

Benieuwd naar wat Human Concern voor jou of je naaste kan betekenen in het herstel van een eetstoornis? Dit voorjaar organiseert Human Concern op drie vestigingen, in Zwolle, Bilthoven en Amsterdam, een informatiebijeenkomst over de behandeling van eetstoornissen. Jij en je eventuele naasten zijn welkom om te luisteren en je eventuele vragen te stellen. In deze bijeenkomst hoor je ervaringsverhalen van (oud)-cliënten en ook alles over de behandeling en missie en visie van Human Concern.

 

Human Concern hanteert een speciale behandelmethode. Human Concern werkt met Ervaringsprofessionals®. Dit zijn GGZ-professionals, die tevens ervaringsdeskundig (genezen van een eetstoornis) zijn. Het beste uit twee werelden. Naast het professioneel inzetten van ervaringsdeskundigheid behandelt Human Concern eetstoornissen vanuit een eigen visie. Deze visie is ontstaan vanuit de eetstoornis zelf en is gericht op duurzaam herstel. We pakken de hele eetstoornis aan vanuit de kern en vermijden daarmee symptoombestrijding. Tijdens de open avonden hoor je hier nog veel meer over, ook vanuit persoonlijke ervaring.

 

Op woensdag 3 juni is er een open avond in Zwolle, op donderdag 11 juni in Amsterdam en op donderdag 25 juni in Bilthoven.

In Eindhoven is op zondag 13 september een open dag.

 

Lees meer en meld je aan voor een open avond

 

 

20130820_0060-300x200.jpg

  • Like 4

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Eric

Een aanrader!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Ingrid1971

Mooi, ik hoop dat veel mensen komen en zich zullen laten behandelen..

  • Like 1

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.